طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی یونانی , دستور سالاد تبوله با گندم و عدس بلغور , xvc jidi shghn jf gi
طرز تهیه سالاد تبوله
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی عربی می توانید برای 4 نفر سالاد تبوله تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد تبوله تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم سالاد تبوله

دستور پخت سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله

برای تهیه سالاد تبوله عربی ابتدا بلغور را در کاسه ای می ریزیم و 1 قاشق از روغن زیتون را به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و آب جوش را به آن می افزاییم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت 15 دقیقه اجازه می دهیم تا استراحت کند.
سپس بلغور را آبکشی می کنیم تا آب اضافه آن بیرون بیاید و در ظرف مورد نظر بلغور را می ریزیم.پیازچه را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و به بلغور اضافه می کنیم.همین طور گوجه فرنگی و خیار را نیز می شوییم
و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و به مواد سالاد اضافه می کنیم.جعفری را نیز پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد در پارچ خردکن می ریزیم و ریز خرد شده تحویل می گیریمو به مواد سالاد می افزاییم.
آن وقت فلفل و کمی نمک و آبلیمو و باقی روغن زیتون را به سالاد اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا طعم ها با هم مخلوط شوند و اگر دوست ارید 1 سیر را نیز می توانید پوست بگیرید و بشویید و خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.سالاد را در یخچال می گذاریم و 30 دقیقه بعد از یخچال بیرون می آوریم و خنک نوش جان کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...