طرز تهیه سالاد تبوله
طرز تهیه سالاد تبوله
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی عربی
می توانید برای 4 نفر سالاد تبوله تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری سالاد تبوله تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن
مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سالاد تبوله
- خیار ۱ عدد
- بلغور ½ لیوان
- پیازچه ½ لیوان
- جعفری ۱٫۵ لیوان
- آب جوش ¾ لیوان
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت سالاد تبوله
طرز تهیه سالاد تبوله
برای تهیه سالاد تبوله عربی
ابتدا بلغور را در کاسه ای می ریزیم و 1 قاشق از روغن زیتون را به آن می
افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و آب جوش را به آن می افزاییم و روی کاسه را
با سلفون می پوشانیم و به مدت 15 دقیقه اجازه می دهیم تا استراحت کند.
سپس بلغور را آبکشی می کنیم تا آب اضافه آن بیرون بیاید و در ظرف مورد
نظر بلغور را می ریزیم.پیازچه را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته
آشپزخانه خرد می کنیم و به بلغور اضافه می کنیم.همین طور گوجه فرنگی و خیار
را نیز می شوییم
و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و به مواد سالاد اضافه می
کنیم.جعفری را نیز پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب
اضافه آن خارج شود و بعد در پارچ خردکن می ریزیم و ریز خرد شده تحویل می
گیریمو به مواد سالاد می افزاییم.
آن وقت فلفل و کمی نمک و آبلیمو و باقی روغن زیتون را به سالاد اضافه می
کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا طعم ها با هم مخلوط شوند و
اگر دوست ارید 1 سیر را نیز می توانید پوست بگیرید و بشویید و خرد کنید و
به سالاد اضافه کنید.سالاد را در یخچال می گذاریم و 30 دقیقه بعد از یخچال
بیرون می آوریم و خنک نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر