طرز تهیه آب دوغ خیار مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه آب دوغ خیار مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه آب دوغ خیار ساده مجلسی , آب دوغ خیار خوشمزه حرفه ای , xvc jidi Hfn y odhv
طرز تهیه آب دوغ خیار
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای 4 نفر آب دوغ خیار تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آب دوغ خیار تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم آب دوغ خیار

دستور تهیه آب دوغ خیار

طرز تهیه آب دوغ خیار

برای تهیه آب دوغ خیار مجلسی ابتدا سبزی خوردن که شامل هر نوع سبزی معطری می تواند باشد اعم از ریحان ، نعناع ، پیازچه ، شاهی ، تره و… را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم
و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.خیارها را می شوییم و مانند سالاد شیرازی افقی و عمودی روی آن ها برش می زنیم و خرد می کنیم و به سبزی اضافه می کنیم و کشمش ها را می شوییم و آبکش می کنیم و روی خیارها و سبزی ها می ریزیم
و گردوها را نیز می توانید با چاقو خرد کنید و روی مواد بریزید و یا همان طور درسته به مواد اضافه کنید. سپس خامه را به ماست چکیده اضافه می کنیم و با قاشق کاملا با هم مخلوط می کنیم و بعد دوغ را می افزاییم و مجددا با هم مخلوط می کنیم
تا کاملا خامه و ماست چکیده در دوغ حل شود و اگر خیلی غلیظ بود کمی آب به آن اضافه می کنیم و می توانید کمی نمک نیز روی آن بپاشید و به مخلوط سبزی و خیار داخل کاسه اضافه می کنیم و همگی مواد آب دوغ خیار را خوب زیر و رو می کنیم
و کمی نان خشک نیز داخل آن ترید می کنیم و اگر زمان ندارید می توانید چند تکه یخ داخل آب دوغ خیار بریزید و میل کنید ولی اگر زمان دارید بهتر است به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و نوش جان کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...