طرز تهیه آب دوغ خیار مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه آب دوغ خیار
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای 4 نفر آب دوغ خیار تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آب دوغ خیار تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم آب دوغ خیار
- دوغ ۱ لیتر
- خیار ۲ عدد
- خامه ۵۰ گرم
- گردو ۱۰۰ گرم
- کشمش ۱۰۰ گرم
- ماست چکیده ۳۰۰ گرم
- سبزی خوردن ۳۰۰ گرم
طرز تهیه آب دوغ خیار
برای تهیه آب دوغ خیار مجلسی ابتدا سبزی خوردن که شامل هر نوع سبزی معطری می تواند باشد اعم از ریحان ، نعناع ، پیازچه ، شاهی ، تره و… را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیمو در کاسه ای بزرگ می ریزیم.خیارها را می شوییم و مانند سالاد شیرازی افقی و عمودی روی آن ها برش می زنیم و خرد می کنیم و به سبزی اضافه می کنیم و کشمش ها را می شوییم و آبکش می کنیم و روی خیارها و سبزی ها می ریزیم
و گردوها را نیز می توانید با چاقو خرد کنید و روی مواد بریزید و یا همان طور درسته به مواد اضافه کنید. سپس خامه را به ماست چکیده اضافه می کنیم و با قاشق کاملا با هم مخلوط می کنیم و بعد دوغ را می افزاییم و مجددا با هم مخلوط می کنیم
تا کاملا خامه و ماست چکیده در دوغ حل شود و اگر خیلی غلیظ بود کمی آب به آن اضافه می کنیم و می توانید کمی نمک نیز روی آن بپاشید و به مخلوط سبزی و خیار داخل کاسه اضافه می کنیم و همگی مواد آب دوغ خیار را خوب زیر و رو می کنیم
و کمی نان خشک نیز داخل آن ترید می کنیم و اگر زمان ندارید می توانید چند تکه یخ داخل آب دوغ خیار بریزید و میل کنید ولی اگر زمان دارید بهتر است به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر