طرز تهیه کیک مرغ ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک مرغ
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی مجلسی می توانید برای 4 نفر کیک مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر
مواد لازم کیک مرغ
- گردو ۱ لیوان
- پیازچه ۱ لیوان
- تخم مرغ ۲ عدد
- جعفری ½ لیوان
- سینه مرغ ۲ عدد
- نان تست ۱ بسته
- خیار شور ½ لیوان
- سس مایونز ۱ لیوان
- ماست خامه ای ½ لیوان
- نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه کیک مرغ
برای تهیه کیک مرغ مجلسی ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید و بعد از جوش آمدن سینه های مرغ را داخل آب در حال جوش قرار می دهیم و کمی زردچوبه به آن می افزاییم و حرارت را ملایم می کنیمتا مرغ ها به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزند.تا پخت گوشت مرغ پیازچه ها را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم و خیارشورها را نیز روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
سپس سینه های مرغ را در آبکشی قرار می دهیم (اب مرغ را کنار می گذاریم تا برای سوپ آز آن استفاده کنیم) تا کمی خنک شوند و اگر استخوانی دارند از آن ها جدا می کنیم و روی تخته آشپزخانه سینه مرغ ها را قرار می دهیم و با چاقو آن ها را ریش ریش می کنیم
و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.در همین حین تخم مرغ ها را داخل کیسه ای می گذاریم و گره می زنیم و در قابلمه ای قرار می دهیم و آب داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شوند و در آبکشی می گذاریم تا خنک شوند
و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه می گذاریم و با چاقو تخم مرغ ها را خرد می کنیم و به مرغ های ریش شده اضافه می کنیم و ماست خامه ای و ۱/۲ سس مایونز و کمی فلفل سیاه،نمک و خیارشور و همین طور پیازچه خرد شده را به مرغ می افزاییم
و همگی مواد را زیر و رو می کنیم.گردوها را نیز با چاقو خرد می کنیم به طوری که لای دندان احساس شود(البته می توانید پودر نیز کنید) و به مواد کیک مرغ اضافه می کنیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم. پس از آماده کردن مواد میانی کیک مرغ نانهای تست را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم
و چهار طرف لبه های نان تست ها را با چاقو می بریم و در کف ظرف مورد نظر برای سرو کیک مرغ تعدادی از آن ها را می چینیم تا جایکه ظرفمان کاملا با نان تست پوشیده شود و روی نان تست ها از ترکیب گوشت مرغ می ریزیم
و با پشت قاشق آن را روی همه نقاط نانها پخش می کنیم و مجددا لایه بعدی نان تست می چینیم و روی آن نیز ترکیب مرغ را پخش می کنیم.همین طور یک لایه نان تست و لایه بعدی ترکیب مرغ را می ریزیم و در آخر روی کیک را با سس مایونز باقی مانده کاملا کاور می کنیم
تا جایی از کیکی مشخص نباشد و همه نقاط آن با سس پوشیده شود و کیک را بهتر است در ظرفی درب دار قرار دهیم تا روی آن پوشیده باشد و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد کیک مرغ کاملا جذب نان تست ها شود.
در آخر کیک را از یخچال بیرون می آوریم و با جعفری خرد شده،خیارشور،ذرت،گوجه فرنگی و هر چه تمایل دارید می توانید تزئین کنید.حتی می توانید از لبه های نان تست که برش زدیم نیز در تزئین استفاده کنیم و نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر