طرز تهیه کیک مرغ ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک مرغ ساده و خوشمزه

طرز تهیه کیک مرغ دونفره تصویری , دستور کیک مرغ با قارچ و سیب زمینی , xvc jidi d lvy
طرز تهیه کیک مرغ
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی مجلسی می توانید برای 4 نفر کیک مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر

مواد لازم کیک مرغ

دستور پخت کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ

برای تهیه کیک مرغ مجلسی ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید و بعد از جوش آمدن سینه های مرغ را داخل آب در حال جوش قرار می دهیم و کمی زردچوبه به آن می افزاییم و حرارت را ملایم می کنیم
تا مرغ ها به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزند.تا پخت گوشت مرغ پیازچه ها را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم و خیارشورها را نیز روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
سپس سینه های مرغ را در آبکشی قرار می دهیم (اب مرغ را کنار می گذاریم تا برای سوپ آز آن استفاده کنیم) تا کمی خنک شوند و اگر استخوانی دارند از آن ها جدا می کنیم و روی تخته آشپزخانه سینه مرغ ها را قرار می دهیم  و با چاقو آن ها را ریش ریش می کنیم
و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.در همین حین تخم مرغ ها را داخل کیسه ای می گذاریم و گره می زنیم و در قابلمه ای قرار می دهیم و آب داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شوند و در آبکشی می گذاریم تا خنک شوند
و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه می گذاریم و با چاقو تخم مرغ ها را خرد می کنیم و به مرغ های ریش شده اضافه می کنیم و ماست خامه ای و ۱/۲ سس مایونز و کمی فلفل سیاه،نمک و خیارشور و همین طور پیازچه خرد شده را به مرغ می افزاییم
و همگی مواد را زیر و رو می کنیم.گردوها را نیز با چاقو خرد می کنیم به طوری که لای دندان احساس شود(البته می توانید پودر نیز کنید) و به مواد کیک مرغ اضافه می کنیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم. پس از آماده کردن مواد میانی کیک مرغ نانهای تست را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم
و چهار طرف لبه های نان تست ها را با چاقو می بریم و در کف ظرف مورد نظر برای سرو کیک مرغ تعدادی از آن ها را می چینیم تا جایکه ظرفمان کاملا با نان تست پوشیده شود و روی نان تست ها از ترکیب گوشت مرغ می ریزیم
و با پشت قاشق آن را روی همه نقاط نانها پخش می کنیم و مجددا لایه بعدی نان تست می چینیم و روی آن نیز ترکیب مرغ را پخش می کنیم.همین طور یک لایه نان تست و لایه بعدی ترکیب مرغ را می ریزیم و در آخر روی کیک را با سس مایونز باقی مانده کاملا کاور می کنیم
تا جایی از کیکی مشخص نباشد و همه نقاط آن با سس پوشیده شود و کیک را بهتر است در ظرفی درب دار قرار دهیم تا روی آن پوشیده باشد و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد کیک مرغ کاملا جذب نان تست ها شود.
در آخر کیک را از یخچال بیرون می آوریم و با جعفری خرد شده،خیارشور،ذرت،گوجه فرنگی و هر چه تمایل دارید می توانید تزئین کنید.حتی می توانید از لبه های نان تست که برش زدیم نیز در تزئین استفاده کنیم و نوش جان کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...