طرز تهیه کال کباب
طرز تهیه کال کباب
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی شمالی
می توانید برای 6 نفر کال کباب تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار
کمتر یا بیشتری کال کباب تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ،
مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 6 نفر
مواد لازم کال کباب
- سیر ۶ حبه
- گردو ۱۵۰ گرم
- آب غوره ۱ فنجان
- نعناع ۱ قاشق غذاخوری
- بادمجان متوسط ۱۰ عدد
- خلواش ۱ قاشق غذاخوری
- چوچاق ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت کال کباب
طرز تهیه کال کباب
برای تهیه کال کباب اصل
ابتدا بادمجان ها را می شوییم و روی اجاق گاز یا در فر یا روی کباب پز آن
ها را قرار می دهیم تا کبابی شوند و بعد اجازه می دهیم تا کمی خنک شوند و
پوست روی آن ها را می گیریم و اگر بادمجان ها داراری تخم های زیادی است
آن ها را خارج می کنیم تا کال کبابمان طعم تلخی به خود نگیرد.بعد
بادمجان ها را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و با گوشتکوب برقی یا در غذاساز می
ریزیم و پوره و له شده تحویل می گیریم.سیرها را پوست می گیریم
و می شوییم و رنده می کنیم و به بادمجان پوره شده می افزاییم.سبزیجات را
پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و(البته از
خشک شده سبزیها نیز می توانید استفاده کنید)به پوره ادمجان اضافه می کنیم
و گردوها را در آسیاب می ریزیم و پودر شده آن را همراه با آبغوره و کمی
نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم و با هم خوب زیر و رو می کنیم تا
کاملا مخلوط شوند و کال کباب آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با
نان یا پلو نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر