طرز تهیه املت فرانسوی
طرز تهیه املت فرانسوی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فرانسوی می توانید برای ۴ نفر املت فرانسوی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری املت فرانسوی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم املت فرانسوی
- قارچ ۲ عدد
- تخم مرغ ۶ عدد
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- روغن ، نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه املت فرانسوی
برای تهیه املت فرانسوی خوشمزه ابتدا قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع می شوییم و روی تخته آشپزخانه ورقه ورقه خرد می کنیم و گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و فلفل دلمه ای را هم خوب می شوییمو هسته های داخل آن را بیرون می ریزیم و خرد می کنیم و (می توانید سوسیس یا کالباس نیز استفاده کنید) در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم
و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم و بعد قارچ ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند و بعد در بشقابی می ریزیم و تابه را کنار می گذاریم و تخم مرغ ها را یکی یکی در پیاله ای می شکنیم
و در صورتی که سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و کمی نمک و فلفل سیاه روی آن ها می پاشیم و خوب هم می زنیم و در تابه ای بزرگ (گرد باشد بهتر است)که برای تهیه املت تدارک دیده ایم روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم
و تخم مرغ ها را داخل تابه می ریزیم و درب آن را می گذاریم تا 3 دقیقه بعد بپزد و و از ترکیب گوجه فرنگی و قارچ و فلفل دلمه ای روی نصف تخم مرغ می ریزیم و نصف دیگر تخم مرغ را روی مواد بر می گردانیم و مجددا از مایه روی نصفی از نیم دایره تخم مرغ می ریزیم
و نیمه دیگر را روی مواد بر می گردانیم تا مثل 1/4 از یک دایره املت شود.سپس درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا 3 دقیقه دیگر املت کاملا پخته شود و در بشقاب املت فرانسوی را می گذاریم و با نان نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر