طرز تهیه حلوا
طرز تهیه حلوا
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای 6 نفر حلوا تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری حلوا تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 6 نفر
مواد لازم حلوا آرد
- کره ۵۰ گرم
- شکر ۱ لیوان
- آب ۱ و ½ لیوان
- آرد سفید ۲ لیوان
- روغن مایع ۱ فنجان
- پودر هل مقدار کمی
- گلاب ۴ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه حلوا
برای تهیه حلوا آردی ساده ابتدا در قابلمه ای آب،شکر را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر کاملا در آب حل شود و بعد پودر هل و گلاب و زعفران را اضافه می کنیم و حرارت را بسیار ملایم می کنیمتا شربت برای مرحله اضافه کردن به آرد داغ بماند.کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود. آرد را 2 مرتبه الک می کنیم و در تابه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مداوم تفت می دهیم تا نسوزد
و به رنگ کرمی در بیاید.در شیرجوش روغن را می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم می گذاریم تا داغ شود و آرد را پیاپی تفت می دهیم تا ته نگیرد و هر زمان که به رنگ کرمی در آمد روغن داغ شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم
و آرد و روغن را کاملا مخلوط می کنیم و همچنان تفت می دهیم و تا رنگ آرد طلایی مایل به سرخ شود و شربت داغ را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شربت و آرد کاملا مخلوط شوند و شبیه خمیر،یکدست و منسجم شودو بعد کره را اضافه می کنیم
و مداوم تفت می دهیم تا روغن ابتدا جذب حلوا بشود و بعد شروع کند به روغن انداختن که دیگر حرارت را خاموش می کنیم و حلوا را در ظرف مورد نظر می ریزیم و به هر مدلی که تمایل دارید روی آن را تزئین می کنیم و با بادام،نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید و نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر