خواص و مضرات سیب

خواص و مضرات سیب

خواص و مضرات سیب , عوارض و زیان های سیب , فواید و خاصیت های سیب , o hw sdf
خواص و مضرات سیب
سیب یکی از میوه‌های خاص و خوش‌مزه می‌باشد که دارای عطری بسیار خوبی است که در رنگ‌های زرد، قرمز، سبز و غیره کاشت و برداشت می‌شود. این میوه دارای فواید زیادی برای سلامت بدن بوده و سرشار از انواع مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌ها می‌باشد.
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات سیب را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص سیب و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های سیب

سلامت دندان

سیب به دلیل خواصی که دارد می‌تواند برای دندان‌ها و لثه‌ها بسیار مؤثر بوده و باعث سفید شدن دندان‌ها شود. خاصیت ضد باکتریایی موجود در این میوه از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری کرده و برای سلامت دندان‌ها مناسب است. سیب دارای لقب مسواک طبیعت می‌باشد، اگرچه خوردن یک سیب در واقع نمی‌تواند دندان‌ها را پاک‌سازی کند اما گاز گرفتن و جویدن آن باعث تحریک لثه شده و شیرینی این میوه باعث افزایش جریان بزاق در دهان می‌شود که این امر با کاهش سطح باکتری‌های موجود در دهان از پوسیدگی دندان‌ها به شکل ویژه‌ای جلوگیری می‌کند.

درمان آسم

علاوه بر میوه سیب، پوست این میوه نیز برای سلامت بدن بسیار مفید است. پوست سیب حاوی فلاونوئیدی به نام کورستین می باشد که دارای خاصیت ضد التهابی بوده و برای درمان و جلوگیری از بیماری آسم بسیار مفید می باشد.

کاهش وزن و لاغری

سیب دارای فیبر بالایی می باشد که باعث زیاد شدن چربی سوزی و کاهش اشتها شده و به کسانی که می‌خواهند کاهش وزن را تجربه کنند بسیار مناسب است. مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که مصرف یک عدد سیب قبل از هر وعده غذایی باعث کاهش اشتها شده و همچنین می تواند بهبود هضم غذا را به‌همراه داشته باشد.

تنظیم قند خون

پلی فنول های موجود در این میوه به صورت مستقیم می‌توانند باعث کاهش میزان قند خون شده و برای کسانی که می‌خواهند بیماری دیابت را کنترل کنند بسیار مناسب است. فنل های موجود در این میوه جذب گلوکز از دستگاه گوارش را کاهش داده و باعث آزاد شدن انسولین از لوزالمعده می شود که برای کنترل قند خون مناسب است اگر می‌خواهید قند خون خود را کنترل کنید بهتر است از سیب در رژیم غذایی خود استفاده کنید.

پیشگیری از سرماخوردگی

سیب قرمز به دلیل داشتن ویتامین سی و آنتی‌اکسیدانی به نام کورستین می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای جلوگیری از سرماخوردگی بسیار مفید می باشد.

درمان یبوست و اسهال

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که سیب باعث افزایش حرکات روده شده و به درمان بیماری یبوست کمک می‌کند چرا که این میوه دارای فیبر بالایی می باشد. سیب ازجمله میوه‌هایی است که برای درمان اسهال مفید است.

سلامت قلب

سیب دارای فلاونوئید بسیار قوی به نام کورستین و آنتی‌اکسیدان‌های فراوان می باشد که فشارخون بالا را کاهش داده و باعث کاهش چربی خون می‌شود و از بروز بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری می‌کند. شما می‌توانید برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی سیب را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

خواص ضد سرطان

سیب به دلیل داشتن ماده‌ای به نام کومپروفول و همچنین وجود فلاونوئید قوی کورستین برای درمان و پیشگیری از سرطان بویژه سرطان‌های ریه، سینه و کولون بسیار مفید است.

درمان کبد چرب

کسانی که می‌خواهند کبد چرب خود را درمان کنند می‌توانند از سیب کمک بگیرند چرا که دارای فیبر، آنتی‌اکسیدان، مواد معدنی و ویتامین‌ها می‌باشد که به‌‌عنوان یک سم‌زدای قوی عمل کرده و برای درمان کبد چرب بسیار موثر است.

درمان کم خونی

سیب به دلیل داشتن آهن می تواند برای درمان کم خونی ناشی از گلبول های قرمز بدن بسیار موثر باشد. شما با مصرف روزانه یک عدد سیب می توانید به راحتی کم خونی را درمان کنید.
عوارض و زیان های سیب

افزایش سطح قند خون

سیب ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد واکنش های آلرژیک شود. کسانی که در مصرف سیب زیاده روی می کنند ممکن است سطح قند خون را افزایش دهند و در خطر بیماری دیابت قرار بگیرند.

منبع : https://parsisara.com/sib-1686/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...