خاصیت ها و عوارض گوشت بوقلمون

خاصیت ها و عوارض گوشت بوقلمون

خواص و مضرات گوشت بوقلمون , عوارض و زیان های گوشت بوقلمون , فواید و خاصیت های گوشت بوقلمون , o hw aj f rglk
خواص و مضرات گوشت بوقلمون
باید بدانید که بوقلمون‌ها بزرگ‌ترین پرندگان جنگل محله زندگی خود می باشند. یکی از گونه‌های پرندگان بزرگ که بومی آمریکای شمالی می باشند بوقلمون است. این پرنده دارای انواع ویتامین‌ها می‌باشد که شامل ویتامین ب 6 و 12 ، نیاسین، کولین ، سلنیوم و زینک می باشد.
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات گوشت بوقلمون را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص گوشت بوقلمون و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
خاصیت ها و فواید گوشت بوقلمون

خواص برای زنان باردار

زنان باردار در دوران بارداری به مواد خوراکی مغذی نیاز دارند که هم خودشان و هم جنین در سلامت باقی بماند. مواد غذایی دارای پروتئین بالا برای زنان باردار مهم است و یکی از این غذاها گوشت بوقلمون می باشد چرا که دارای ویتامین ب برای تامین انرژی و اسیدآمینه برای جنین است. توصیه شده است که زنان باردار گوشت بوقلمون را انتخاب کنند تا همیشه در سلامت باقی بمانند.

سلامت دندان‌ها و استخوان‌ها

بدن انسان پس از کلسیم به ویتامین دی ویتامین کا نیاز دارد. همچنین فسفر برای سلامت بدن ضروری می باشد چرا که باعث تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها شده و روند پوکی استخوان را به تأخیر می‌اندازد. فسفر روند تولید پروتئین توسط بدن را تسهیل می کند
و به بدن اجازه می دهد که از چربی های مصرفی استفاده کند. فسفر در گوشت بوقلمون به وفور یافت می شود و شما با مصرف یک وعده گوشت بوقلمون 196 میلی گرم فسفر دریافت می کنید که باعث سلامت استخوان ها و دندان ها می شود.

مفید برای دیابت

بسیاری از متخصصان معتقدند گوشت بوقلمون برای کسانی که به بیماری دیابت گرفتار هستند بسیار مناسب می باشد چرا که باعث کنترل قند خون می‌شود.

بهبود سندرم روده تحریک‌پذیر

افرادی که دارای سندرم روده تحریک پذیر می باشند می‌توانند از گوشت بوقلمون برای جلوگیری از بیماری استفاده کنند. توصیه شده است قبل از پخت، پوست بوقلمون را در بیاورید. سعی کنید بوقلمون ارگانیک تهیه کرد چرا که از بروز بیماری‌های گوارشی جلوگیری می کند.

درمان کم خونی

کسانی که کم‌خونی دارند بهتر است از مواد غذایی دارای آهن استفاده کنند، بوقلمون باعث افزایش گلبول‌های قرمز بدن شده و به‌این‌ترتیب کم‌خونی را درمان می‌کند. استفاده از بوقلمون می‌تواند کمک‌کننده باشد چرا که سرشار از مواد معدنی و ویتامین است.

کاهش وزن و لاغری

شما پس از مصرف گوشت بوقلمون به مدت زیادی احساس سیری خواهید کرد، یعنی اگر گوشت بوقلمون را میل کنید می‌توانید ساعت‌ها بدون خوردن غذای دیگر سیر باقی بمانید این امر باعث می‌شود تا از پرخوری جلوگیری شود.
پروتئین زیاد موجود در این پرنده باعث می‌شود که توده عضلانی بدن شما حفظ شود همچنین باعث تثبیت سطح انسولین در بدن می‌شود. چربی گوشت بوقلمون در سینه این پرنده وجود دارد که به نسبت سایر نقاط بدن وی کالری کمتری دارد.

سلامت قلب و عروق

برای این‌که سلامت قلب و عروق خود را حفظ کنید نیاز به یک رژیم غذایی مناسب خواهید داشت. شما می‌توانید در طول هفته دو الی سه بار بوقلمون مصرف کنید. البته بهتر است از مصرف زیاد بوقلمون در طول هفته خودداری کنید. گوشت بوقلمون چربی ندارد و کالری آن کم است.
متخصصان تغذیه می‌گویند کسانی که بیماری قلبی دارند می توانند گوشت بوقلمون را در رژیم غذایی خود قرار دهند و بهتر است در طول روز فعالیت بدنی زیادی داشته باشند تا به سلامت قلب و عروق آن‌ها آسیب جدی وارد نشود.

تقویت سیستم ایمنی بدن

خوردن ران و سینه بوقلمون که دارای مواد مغذی زیادی می باشد باعث می‌شود تا سطح انرژی بدن شما افزایش پیدا کند. این ماده خوراکی دارای پتاسیم، پروتئین و سلنیوم می باشد. اگر شما به‌صورت منظم گوشت بوقلمون را مصرف کنید باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. سلنیوم موجود در گوشت بوقلمون باعث می‌شود که سیستم ایمنی بدن درمقابل عفونت‌ها و ویروس‌ها مقاوم شود.

ساخت ماهیچه و عضله

کسانی که ورزش‌های سنگین انجام می‌دهند بهتر است از گوشت بوقلمون استفاده کنند چراکه این خوراکی دارای پروتئین و کربوهیدرات عالی می‌باشد و چربی آن ناچیز است. گوشت بوقلمون دارای سی گرم پروتئین است که باعث ساخت ماهیچه‌های بدن می‌شود. اگر از جمله کسانی هستید که ورزش سنگین انجام می دهید بهتر است بوقلمون میل کنید چرا که یک منبع عالی انرژی می باشد و انرژی از دست رفته شما بعد از تمرین را جبران می کند.
عوارض و زیان های گوشت بوقلمون

بیماری نقرس

گوشت بوقلمون به عنوان یکی از سالم ترین خوراکی ها می باشد که برای افراد مبتلا به نقرس مضر است. گوشت بوقلمون پیورین زیادی دارد که باعث ایجاد حمله نقرس می شود. کسانی که مبتلا به این بیماری هستند بهتر است در مصرف گوشت بوقلمون احتیاط کنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...