طرز تهیه بیف استراگانوف
طرز تهیه بیف استراگانوف
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی روسیه ای
می توانید برای ۴ نفر بیف استراگانوف تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری بیف استراگانوف تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم
کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم بیف استروگانوف
- پیاز ۲ عدد
- شیر ½ لیوان
- قارچ ۱۰۰ گرم
- خامه ۲۰۰ گرم
- گوشت ۳۰۰ گرم
- سیب زمینی ۳ عدد
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت بیف استروگانوف
طرز تهیه بیف استروگانوف
برای تهیه بیف استروگانوف رستورانی
ابتدا گوشت قرمز بدون استخوان و چربی را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و
با چاقو به صورت نیم سانت در 3 سانتیمتر برش می دهیم تا برش های نازک و
نسبتا بلندی داشته باشیم.بعد پیازها را پوست می گیریم
و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای که برای
پخت بیف تهیه کرده ایم کمی روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و
پیازهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند
و آن وقت گوشت های خرد شده را اضافه می کنیم و بطور مداوم تفت می دهیم
تا رنگ گوشت ها کاملا تغییر کند و بعد 2 لیوان آب داخل تابه می ریزیم و درب
آن را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت ها کاملا مغز پخت شوند
و آب داخل تابه تا پخت گوشت کاملا تبخیر شود. پس از آنکه آب گوشت در
مراحل آخر تبخیر شدن بود، قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و
خیلی سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های توسط خرد می
کنیم
و آب گوشت که کاملا خشک شد قارچ ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم
تا آب بیندازد و آب آن ها نیز تبخیر شود.آرد را کم کم به شیر اضافه می
کنیم و هم می زنیم تا کاملا در شیر حل شود و کمی نمک و فلفل نیز داخل شیر
می ریزیم
و هم می زنیم و به مواد داخل تابه می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم تا
زمانیکه اطراف شیر حباب ایجاد شود و آن وقت از روی حرارت تابه را بر می
داریم و خامه را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی
خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به
مرور زمان داغ شود و سیب زمینی ها را داخل روغن می ریزیم تا سرخ شوند.
در آخر سیب زمینی های سرخ شده را از داخل تابه خارج می کنیم و در توری
قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و بیف استروگانوف را در ظرف
مورد نظرمان می ریزیم و سیب زمینی های سرخ شده را کنار آن می ریزیم.نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر