طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه و جنوبی
طرز تهیه سوسیس بندری
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فست فودی می توانید برای 4 نفر سوسیس بندری تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوسیس بندری تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سوسیس بندری
- پیاز ۲ عدد
- سوسیس ۶ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سوسیس بندری
برای تهیه سوسیس بندری اصل ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و داخل قابلمه ای می گذاریم و روی آن ها آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم آبپز شوند.(نباید زیاد پخته شوند تا باعث له شدن آن ها شود)سپس سیب زمینی ها را از داخل قابلمه بیرون می آوریمو اجازه می دهیم تا خنک شوند و روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های در اندازه های متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم
و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کمی داغ شود و پیازها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهید تا سبک شوند و اجازه می دهیم تا طلایی و سرخ شوند و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم وبلافاصله سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم
(اگر نیاز به روغن بود مجددا داخل تابه روغن می ریزیم) و تفت می دهیم و می گذاریم تا کمی نرم و طلایی شوند.در همین حین سوسیس ها را روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و بعد از طلایی شدن سیب زمینی ها را داخل تابه می ریزیم
و با سیب زمینی ها،سوسیس ها را نیز تفت می دهیم تا رنگ آن ها تغییر کند و کمی سرخ شوند و پیاز سرخ شده را داخل تابه می ریزیم و کمی نمک و فلفل سیاه (اصل سوسیس بندری باید تند باشد)روی مواد می پاشیم و رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم
و کمی تفت می دهیم و با همگی مواد کاملا مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می داریم و سوسیس بندری را در نان های ساندویج می ریزیم و اگر تمایل داشتید خیار شور و گوجه فرنگی نیز می توانید داخل نان ها قرار دهید و با سس تند نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر