طرز تهیه بابا غنوش

طرز تهیه بابا غنوش

طرز تهیه بابا غنوش لبنانی عربی , بابا غنوج با انار و رب انار و پودر کاکائو ارده , xvc jidi fhfh yk a
طرز تهیه بابا غنوش
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی عربی می توانید برای 4 نفر بابا غنوش تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری بابا غنوش تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم بابا غنوش

دستور پخت بابا غنوش

طرز تهیه بابا غنوش

برای تهیه بابا غنوش لبنانی ابتدا بادمجان ها می شوییم و با پوست رویشان روی گاز می گیریم تا کاملا همه نقاط آن ها کبابی شوند،تا بادمجان های نرمی داشته باشیم.(اگر از طعم کبابی بادمجان خوشتان نمی آید می توانید بادمجان ها را سرخ کنید)
بعد بادمجان ها را در آبکش می گذاریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و آب اضافه آن ها خارج شود و بعد پوست های روی بادمجان ها که حالا سوخته شده اند را آرام و با حوصله کاملا می گیریم و در پارچ میکسر می ریزیم و سیرها و پیازچه ها را پوست می گیریم
و می شوییم و به بادمجان ها اضافه می کنیم و ارده،نمک و فلفل سیاه روی آن می پاشیم و آب لیمو ترش را نیز می گیریم و روی مواد می ریزیم و میکس و مخلوط شده مواد را تحویل می گیریم.( اگر میکسر در دسترس نداشتید
می توانید با گوشتکوب مواد را له کنید و با هم مخلوط کنید) سپس بابا غنوش را در ظرف مورد نظر می ریزیم و آن را به هر مدلی که تمایل دارید فرم دهید و روی آن روغن زیتون یا دانه های انار می توانید برای تزئین استفاده کنید و نوش جان کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...