طرز تهیه فلافل
طرز تهیه فلافل
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی جنوبی می توانید برای 4 نفر فلافل تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری فلافل تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم فلافل
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۳ حبه
- نخود ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- جعفری ۱۰۰ گرم
- زیره ۱ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و روغن به اندازه کافی
طرز تهیه فلافل
برای تهیه فلافل خانگی ابتدا نخود را در کاسه ای بزرگ می ریزم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و می گذاریم تا به مدت 6 ساعت خیس بخورد و در این مدت 2 الی 3 مرتبه آب آن را تعویض می کنیم تا هم نفخ آن از بین برود.بعد نخود ها را در آبکش می ریزیمو می شوییم و دو مرتبه در چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم و یا در مخلوکن میکس می کنیم.پیاز و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و (آب پیاز را بهتر است کاملا بگیریم) به نخود اضافه می کنیم.جعفری را پاک می کنیم
و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و مایه فلافل می افزاییم. تخم مرغ را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به مایه اضافه می کنیم و آرد نخودچی را نیز کم کم روی مایه می ریزیم و مخلوط می کنیم تا گلوله نشود
و مایه فلافل را کمی ورز می دهیم تا مایه یکدست شود.در قابلمه ای ترجیحا کوچک با عمق زیاد روغن به حدی می ریزیم که فلافل ها در آن شناور باشند و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان روغن داغ شود.به اندازه یک گردو از مایه فلافل بر می داریم
و با کف دست آن را گرد می کنیم و زمانیکه مطمئن شدیم که روغن داغ شده است داخل روغن می گذاریم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم کاملا مغز پخت شود.فلافل ها را در روغن جابه جا می کنیم تا هر دو طرف آن سرخ شود.همگی فلافل ها را به همین روش آماده می کنیم
و می گذاریم تا سرخ شوند و بعد از بیرون آوردن از داخل روغن در توری می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و در ظرف آن ها را می چینم و با سس و نان و یا داخل نان ساندویح آن ها را می گذاریم و با خیارشور و گوجه فرنگی نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر