طرز تهیه پیتزا پپرونی
طرز تهیه پیتزا پپرونی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایتالیایی
می توانید برای 2 نفر پیتزا پپرونی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری پیتزا پپرونی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم
کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 2 نفر
مواد لازم پیتزا پپرونی
- پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
- گوجه فرنگی ۱ عدد
- فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
- سوسیس پپرونی ۲۵۰ گرم
- سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
- خمیر پیتزا و آویشن به اندازه کافی
دستور پخت پیتزا پپرونی
طرز تهیه پیتزا پپرونی
برای تهیه پیتزا پپرونی خانگی
ابتدا فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم
شود.خمیر پیتزا را روی قالب می گذاریم و روی خمیر سس کچاپ می ریزیم و با
پشت قاشق سس را روی خمیر پخش می کنیم
و کمی پنیر پیتزا روی سس به صورت پخش می ریزیم و لایه بعدی سوسیس پپرونی
را روی تخته آشپزخانه حلقه حلقه خرد می کنیم و روی پنیر پیتزا می
ریزیم.بطوری که همه نقاط خمیر مملو از سوسیس شود. سپس گوجه فرنگی را می
شوییم
و وسط آن را خالی می کنیم،چون آبدار است و باعث خیس شدن خمیر می شود و
روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و روی سوسیس ها می
ریزیم.فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و تخم های داخل آن را خالی می کنیم
و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و روی پیتزا می ریزیم و کمی آویشن روی
سطح پیتزا می پاشیم و روی پیتزا را با پنیر پیتزا می پوشانیم و قالب پیتزا
را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت 15 الی 20 دقیقه بعد پنیرهای روی پیتزا
کاملا آب شوند
و به رنگ طلایی شود.پیتزا پپرونی را از فر بیرون می آوریم و روی تخته
آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو آن را برش می زنیم و با سس مورد علاقه نوش
جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر