طرز تهیه استیک مرغ
طرز تهیه استیک مرغ
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی خارجی
می توانید برای 2 نفر استیک مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار
کمتر یا بیشتری استیک مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ،
مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 2 نفر
مواد لازم استیک مرغ
دستور پخت استیک مرغ
طرز تهیه استیک مرغ
برای تهیه استیک مرغ ایتالیایی
ابتدا سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از طرف عرض آن ها
برش می زنیم به طوریکه قطر آن ها 1 سانتی متر باشد و هر تکه را در پلاستیک
می گذاریم و با بیفتکوب روی مرغ ها می کوبیم تا کمی پهن شوند.
مداوم باید ضربه بزنیم اما آرام نه با شدت روی آن ها بکوبیم چون باعث
متلاشی شدن گوشت ها می شود.کره را از داخل یخچال بیرون می آوریم و اجازه می
دهیم تا در دمای محیط ذوب شود. سپس روی سینه های مرغ آماده شده پودر سیر و
فلفل سیاه و کمی نمک می پاشیم
و بعد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز ادویه بزنیم.سپس با
قلمو داخل کره آب شده می زنیم و روی استیک ها می کشیم تا تمام نقاط استیک
ها آغشته به کره شود و در ظرفی استیک ها را قرار می دهیم
و درب ظرف را می گذاریم و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم
دار شود. پس از گذشت 1 ساعت ظرف را از یخچال بیرون می آوریم و تابه چدنی
را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و استیک ها را
در تابه می چینیم
تا گریل شود و بعد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز گریل
شود.اگر تمایل دارید استیک های خشکی داشته باشید آن ها را در تابه زیاد جا
به جا کنید.استیک ها را در بشقاب می چینیم و با سس مورد علاقه نوش جان
کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر