طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی
طرز تهیه دنده کباب
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی کردی می توانید برای 4 نفر دنده کباب تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری دنده کباب تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم دنده کباب
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۲ حبه
- برگ بو ۲ عدد
- ماست ۱ لیوان
- دنده گوسفند ۴ تکه
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- سس گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دنده کباب
برای تهیه دنده کباب کرمانشاهی ابتدا چند تکه یخ را به همراه کمی آب سرد در کاسه ای بزرگ می ریزیم و دنده ها را لا به لای تکه یخ ها به مدت 1 ساعت قرار می دهیم.بعد پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی یا خلالی خرد می کنیمو کنار می گذاریم.همین طور سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و کنار پیازهای خرد شده می گذاریم. پس ازگذشت 1 ساعت دنده ها را آبکشی می کنیم و در صافی می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود.
در قایبلمه یا کاسه ای بزرگ ماست را می ریزیم و برگ بو،فلفل سیاه و نمک را به آن می افزاییم و هم می زنیم تا مخلوط شوند و پیاز و سیر خرد شده را نیز داخل کاسه می ریزیم و با مواد مخلوط می کنیم و دنده ها را لابه لای مواد قرار می دهیم
تا همه نقاط دنده ها در مواد خوابیده شود و با سلفون روی کاسه را می پوشانیم و داخل یخچال می گذاریم تا 6 ساعت داخل یخچال بمانند چون زمان بیشتر مساوی است با دنده های ترد تر و خوش طعم تر، ولی اگر زمان ندارید حداقل به مدت 3 الی 4 ساعت اجازه می دهیم
تا داخل یخچال بمانند تا مزه دار شوند. سپس دنده ها را از یخچال بیرون می آوریم و به سیخ می کشیم و روی زغال می گذاریم تا کبابی شوند.اما اگر در فر خواستید کباب را تهیه کنید،فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا گرم شود.
سینی فر را بیرون می آوریم و با قلمو داخل روغن می زنیم و کف سینی را چرب می کنیم و دنده ها را کاملا با سس کچاپ آغشته می کنیم و داخل سینی فر می چینیم و در فر می گذاریم تا به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بعد برشته شوند و نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر