طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی

طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی

طرز تهیه دنده کباب حیدری کرمانشاه , دستور پخت دنده کباب در فر و باربیکیو , xvc jidi nkni fhf
طرز تهیه دنده کباب
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی کردی می توانید برای 4 نفر دنده کباب تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری دنده کباب تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم دنده کباب

دستور پخت دنده کباب

طرز تهیه دنده کباب

برای تهیه دنده کباب کرمانشاهی ابتدا چند تکه یخ را به همراه کمی آب سرد در کاسه ای بزرگ می ریزیم و دنده ها را لا به لای تکه یخ ها به مدت 1 ساعت قرار می دهیم.بعد پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی یا خلالی خرد می کنیم
و کنار می گذاریم.همین طور سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و کنار پیازهای خرد شده می گذاریم. پس ازگذشت 1 ساعت دنده ها را آبکشی می کنیم و در صافی می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود.
در قایبلمه یا کاسه ای بزرگ ماست را می ریزیم و برگ بو،فلفل سیاه و نمک را به آن می افزاییم و هم می زنیم تا مخلوط شوند و پیاز و سیر خرد شده را نیز داخل کاسه می ریزیم و با مواد مخلوط می کنیم و دنده ها را لابه لای مواد قرار می دهیم
تا همه نقاط دنده ها در مواد خوابیده شود و با سلفون روی کاسه را می پوشانیم و داخل یخچال می گذاریم تا 6 ساعت داخل یخچال بمانند چون زمان بیشتر مساوی است با دنده های ترد تر و خوش طعم تر، ولی اگر زمان ندارید حداقل به مدت 3 الی 4 ساعت اجازه می دهیم
تا داخل یخچال بمانند تا مزه دار شوند. سپس دنده ها را از یخچال بیرون می آوریم و به سیخ می کشیم و روی زغال می گذاریم تا کبابی شوند.اما اگر در فر خواستید کباب را تهیه کنید،فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا گرم شود.
سینی فر را بیرون می آوریم و با قلمو داخل روغن می زنیم و کف سینی را چرب می کنیم و دنده ها را کاملا با سس کچاپ آغشته می کنیم و داخل سینی فر می چینیم و در فر می گذاریم تا به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بعد برشته شوند و نوش جان کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...