طرز تهیه کباب خلیج فارس
طرز تهیه کباب خلیج فارس
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایرانی
می توانید برای 4 نفر کباب خلیج فارس تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید
مقدار کمتر یا بیشتری کباب خلیج فارس تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم
کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم کباب خلیج فارس
- پیاز ۲ عدد
- زرشک ۱۰۰ گرم
- جعفری ۱۰۰ گرم
- فلفل قرمز ۱ عدد
- نمک و مغز گردو به اندازه کافی
- گوشت راسته گوسفندی ۵۰۰ گرم
دستور پخت کباب خلیج فارس
طرز تهیه کباب خلیج فارس
برای تهیه کباب خلیج فارس مجلسی
ابتدا گوشت را در چرخ گوشت می ریزیم تا چرخ شود و این کار را بهتر است دو
مرتبه انجام دهیم.بعد پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می
کنیم و آب آن ها را کاملا می گیریم
و پیاز را به گوشت چرخ شده می افزاییم و خوب ورز می دهیم.جعفری را پاک
می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد
روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و فلفل قرمز را نیز می شوییم
و کنار جعفری ساطوری می کنیم و جعفری و فلفل قرمز خرد شده را به گوشت می
افزاییم.بعد زرشک را در آبکش می ریزیم و آبکش می کنیم و میگذاریم تا 5
دیقه آب اضافه آن خارج شود و به همراه گردو پودر شده به مایه کباب اضافه می
کنیم (گردو را می توانید حذف کنید)
و مایه کباب را خوب ورز می دهیم و در کاسه ای می ریزیم و روی آن را با
سلفون می پوشانیم و به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم. سپس مایه گوشت را از
یخچال بیرون می آوریم و مجددا ورز می دهیم و به سیخ می کشیم و کباب پز یا
منقل را آماده می کنیم
و سیخ ها را روی کباب پز می چینیم و پس از اینکه یک طرف آن خودش زا گرفت
سیخ ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز بپزد.پس از پخت کامل کباب
ها می توانید چند عدد گوجه فرنگی یا فلفل سبز نیز در کنار آن کباب کنید و
کباب خلیج فارس را با نان یا پلو و سبزی تازه نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر